AmbachtenMarktplaats plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   X

Contact

 

De AmbachtenMarktplaats is een initiatief van Wendy van Wilgenburg, directeur van het Ambacht in Beeld Festival dat wordt georganiseerd door Stichting Windy Miller (culturele ANBI).

 

Bezoekadres (op afspraak):

De Hallen Amsterdam

Hannie Dankbaar Passage 33

1053 RT Amsterdam

 

info@ambachtenmarktplaats.nl

 

 

 

 

Disclaimer:

AmbachtenMarktplaats.nl is een user-generated content website. De verantwoordelijkheid van de tekstuele en fotografische inhoud van profielen ligt te allen tijde bij de persoon die deze informatie heeft geupload. De webmaster behoudt het recht ongepaste content te verwijderen.

AmbachtenMarktplaats.nl is derhalve niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door AmbachtenMarktplaats.nl of anderszins langs elektronische weg.

AmbachtenMarktplaats.nl aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Ambachtsman/vrouw?

Schrijft u hier in!

 

Bent u een ambachtsman/vrouw? En wilt u dat iedereen u kan vinden?

 

Registreren

 

tekstlogo351x128wit

 

 

    Sorry, geen Tweets zijn gevonden.